Klättrat ända upp till toppen.

Jaha nu e man normal igen min sjukskrivning har gått ut och jag jobbar heltid. Det mest fantastiska är att så bra som jag mår nu har jag inte mått på ganska många år. Det känns nästan konstigt att vakna på morgonen utan att känna en gnagande oro i kroppen. Visserligen har jag haft lite svårt att sova pga mardrömmar men har tagit igen det natten därpå och vad gör det när min demon nu är inlåst för alltid. Att känna att varje dag inte är svår överkomlig utan att inta den på ett positivt vis är helt fantastiskt.

Att möta motgångar utan att trilla ihop i en flod av tårar är också underbart. Att ha saker att se fram emot och vara lycklig är härligt. Mycket av det här har jag åstadkommit själv och med hjälp av mina nära och kära. Det har varit en tuff klättring emot toppen och det finns fortfarande svårigheter att bemästra framför mej. Men jag känner att med den styrkan jag har nu så skall jag orka med det nu också. Och därför kommer jag finnas för dem som behöver mej också.

Och att jag också har mött min Prins känns helt fantastiskt. Jag hade faktiskt bestämt mej att vara ensam i mitt kungarike som den Prinsessa jag är, så helt plötsligt finns Han där Prinsen med stort P. Det är som en dröm eller saga jag vet inte riktigt om jag vågar vakna eller kanske lägga boken i från mej. Men det är ingen dröm eller saga det händer i verkliga livet här och nu. Och just nu räknar jag dagarna o timmarna tills vi ses igen jag o min Prins.

Anki






Film kväll ... Burlesque med Cher o Christina Aguliera.

Jag har precis suttit och tittat på filmen Burlesque med Cher och Christina Aguliera. En musik film som jag gillade iallafall men jag har ju alltid gillat Cher och hennes musik och skådespel. Jag kan rekomendera den för musik intresserade iallafall. Anki



14 Februari

I dag är det alla hjärtans dag, den dagen som man skall tänka mest på de man älskar. Men jag har alltid de jag älskar i mina tankar varje dag jag behöver inte en speciell dag för det! Och de jag älskar vet att jag älskar dem för det talar jag om för dem, eller visar dem det på något sätt. Mina barn, barnbarn,Prinsen,mina föräldrar,släktingar och vänner. ♥♥♥♥♥ Anki

 


Fredag fredag....

Fredag fredag vad mer kan jag säga det är bara en vanlig härlig underbar fredagskväll.......hm konstigt blogg inlägg??? Anki



I klorna på JB

Attan också jag har råkat i klorna på en person igen. Den här speciella personen fängslar mej verkligen och håller mej kvar trots att jag borde få sticka iväg när jag vill. Nu har det hänt två dagar på rad på något sätt måste jag överlista honom ikväll och i morgon. Det värsta är att jag inte vet riktigt var jag har honom för han liksom smyger sej på mej när jag minst anar det. Och när han är precis inpå mej så är det försent för då är jag redan fast i hans grepp.

Ja nu undrar ni säkert vem det är som har satt klorna i mej den här gången? Nej det är inte min gamla demon för han är borta för alltid. Utan det är den där filuren med sin säck som han släpar med sej överallt den där med dröm sanden i. Ja just det det är allas vår John Blund, två dagar på rad nu har jag försovit mej pga att han har smugit sej på mej på kvällen och överlistat mej med en extra stor portion med dröm sand.

I går kom jag försent till jobbet för att jag hade stängt av min klocka och fortsatt att sova vidare men av någon orsak så vaknade jag en kvart innan jag skulle börja jobba. Givetvis hann jag inte i tid så det var ju bara att fatta telefonen be om ursäkt och stressa iväg. I går kväll satte jag två mobiler på alarm men den ena har jag inte ens hört o den andra hade jag stängt av igen. När jag vaknade i morse så hade jag tjugo minuter på mej och med en flygande fläng så hann jag faktiskt i tid det var på håret.



Och fastän jag tycker att jag har sovit så mycket ät jag trött iallafall. Jag vet inte hur jag skall göra ikväll med John Blund? Visserligen har jag lång sovmorgon i morgon men jag vill ju inte sova bort hela förmiddagen så jag får väl lura iväg honom på något sätt. Hm jag skall nog komma på något bra.  Anki


RSS 2.0