Åter i Sverige.

Nu är vi hemma ifrån Dublin, vi har haft det helt underbart. Det var verkligen vår där och vi vandrade omkring i kortärms skjorta och top det behövdes verkligen inga ytter kläder. Påskliljorna och körsbärsträden blommade för fullt. En sak är säker jag vill verkligen åka tillbaka till Dublin igen det var en mysig stor stad och så vänliga människor. Ett kort inlägg men det kommer mer så småningom.

Anki

Med en enkel tulipan.

Förra veckan köpte jag tulpaner som ni ser på bilden. Eller rättare sagt jag hade tänkt att köpa tulpaner men kom hem med en kruka utan tulpaner. Men visst är de fina "mina tulipaner"  och ger oss en föraning om våren. När de har blommat ut här inne så gräver jag ned lökarna i min trädgård så att jag kan njuta av dem nästa vår också.

AnkiMed Prinsen till Dublin

Snart bär det av en bit söderut, väskan skall packas med en del bra att ha saker. Kameran skall med givetvis och kanske något läs nyttigt. Vart jag skall åka? Jo till Dublin på en liten tripp jag skall tydligen vara reseledare åt min prins. Det skall bli spännande med min knaggliga engelska men med lite guiness innanför västen så skall det nog ordna sej. Får jag tunghäfta så är ju prinsen tvungen att ta fram sin skol engelska och göra sej förstådd på egen hand. Oj oj tänk om jag tappar rösten..*Ler* Måste komma ihåg att packa ned en väst.

Vi skall besöka riktiga Iriska pubbar och lyssna på Irisk musik. Njuta av att komma hemifrån och se något nytt. Ingen av oss har varit där förrut. Vi kommer att starta vår resa i Norge dit vi får ta bilen. Sedan går flyget till Dublin airport och där börjar tydligen mitt nýa jobb som reseledare att starta. Oj oj han vet inte vad han ger sej in på, jag skall hitta rätt buss för äventyrets skull till buss stationen i Dublin som ligger ganska nära vårt hotell. Hotellet har jag också bokat... Visserligen kan man ju åka taxi men varför göra det enkelt för sej? Nej nu skall det bli en äventyrs resa för prinsen min.

Vårt hotel ligger ganska centralt i Dublin så vi har nära till allt som händer där nere. Vi måste ju testa deras öl, mat och andra viktiga saker som bjuds. Det skall bli kul att få sitta på en pub och lyssna på riktig Irisk musik som man samtidigt sitter och lapar på en äkta Guiness. Kanske smakar vi på en äkta Irisk whiskey också, nej inte kanske det skall vi väl givetvis göra. Och min lille prins skall få se mej med andra ögon på okänd mark. Jag får väl ta det lugnt så jag inte skrämmer iväg honom bara. *Ler*

AnkiFint

"Frånvaron DÄMPAR en sval passionoch FÖRSTÄRKER en stark passion,
på samma sätt som vinden SLÄCKER ett ljus men
kommer en eld att FLAMMA upp"


"Frånvaron DÄMPAR en sval passion och FÖRSTÄRKER en stark passion,
på samma sätt som vinden SLÄCKER ett ljus men kommer en eld att FLAMMA upp"
det är ju sant...är det stark passion
så svalnar den inte utan
förstärks vid frånvaron av varandra...Det blev en liten pojk!

Oj oj så liten du är min lille kille. Jag måste införskaffa barnvagn och diverse andra saker, ringa syrran så jag får hit baby kläderna som hon har på sin vind. Spjälsängen står i källaren så den är bara att skruva ihop och sätta på plats. Barnvagnen har jag kvar men jag vill nog ha en mindre och mordernare den här gången. Nåja vi kom iväg till det stora varuhuset och fick inhandlat baby påslakan med små gula ankor på. Lite mini kläder blöjor och diverse andra saker som behövs nu.

Jag plockar upp den lille parveln ur barnvagnen han är så liten. Han har tappat sina små sockor det är då jag upptäcker att han har ett otäckt sår på ena foten. Det måste kollas upp. Det konstiga är också att hans fötter som är så små sitter liksom fastskruvade vid hans ben, precis som dockornas ben är skruvade i dock kropparna. När vi kommer hem så letar jag efter de små randiga hängsle byxorna som jag sydde till Robin när han var liten. Jag letar också efter den lilla blå kavajen och flugan i samma tyg som byxorna som Robin hade på min mammas 50 års kalas.

Jag vet inte om jag hittade dem eller inte för sedan vaknade jag ur min dröm. Puh det var bara en dröm inte skulle jag vilja bli mamma nu när mina barn har blivit så stora. Klockan är 9,20 när jag vaknar och hoppar ur sängen, Robin är redan igång och står i duschen. Min son han har förändrat sej på de här två månaderna han har varit i Nya Zeeland han har blivit vuxnare. Tänk vilket äventyr han varit med om och vad mycket vackert han har sett. Det är skönt ändå att han är hemma igen.

Anki

RSS 2.0