Gissa vad jag längtar till?

 

Den här underbara filmen har min son gjort i somras när vi var på Knarrholmen i Göteborgs skärgård. Musiken och filmen får mej att längta tillbaks dit och till den underbara sommaren.

Anki


God Jul till alla mina underbara vänner.


Strykande åtgång

Jaha då har man lyckats med att dra på sej en förkylning igen i natt har jag frusit och hostat nästan hela tiden så det har inte blivit så mycket sömn. Jag har studsat upp och stoppat i mej hosttabletter i stället. Fram på dagen så blev jag lite piggare så jag kunde skjutsa sonen till polis stationen för han skulle hämta sitt pass där.

Efter det å skjutsade jag honom till jobbet och sedan for jag in till stan igen för att köpa julöl och glögg på glasbanken, men där fick jag lång näsa allt i hopa var slut! Hm jag som för engångskull har tagit mej dit, vad göra jo det fick bli några burkar annan öl och några flaskor röd vin. Jag får ju göra egen glögg med glögg kryddor och vin. Gissa om jag blev snopen sådan åt gång trodde jag inte att det var!

Nu är det dags att spinna på igen så att det händer någonting här! So long!
Anki


Julinköpen snart klara...

Oh shit vilket långt blogg uppehåll jag har haft nu! Det är inte så att jag har haft ett innehålls löst liv utan snarare tvärt om. Jag har ju jobbat en del nu visserligen bara 50 procent och jag är ganska trött efter det. Det har funnits en del annat att göra också bla köpa julklappar till mina kära. Och det har inte varit helt lätt att hitta för det har inte funnits några konkreta önskemål, men nu i dag blev jag äntligen klar.

Helgen som var nu så har jag jobbat både lördag och söndags kväll det har varit okey, för jag har fått ägna dagarna åt att vara tillsammans med de som betyder mycket för mej. Ingen nämnd och ingen glömd! I morgon så skall jag arbeta igen och antagligen så tar jag och handlar lite julmat också, tänkte att min käre son skulle skriva en lista till mej ikväll med hans önskemål.

För min del så är sillen, vörtbröd, lax det viktigaste på julbordet och sonen vill ha köttbullar,lax, skinka, prins korv o brysselkål. Vilka är era favoriter och måsten på julbordet? Julmust är väl också ett måste förstås. Får väl köpa något julgodis med för vi gör nog inget eget i år. Sedan får man väl tomta till det lite här hemma också så man får lite julstämning.Anki

Inget oväntat.

Ja nu är den här helgen snart slut och det har väl inte hänt så mycket nytt eller rättare sagt oväntat. Med det här korta inlägget så avslutar jag med en video ifrån "Så mycket bättre".Spritt språngande galen.

Oj oj nu händer det saker runt omkring mej. Den 30 december skall min lille son åka till Nya Zeeland och vara borta i två månader. Visst kommer jag att sakna honom men en sådan chans måste han bara få, jag skulle så gärna vilja följa med honom till det vackra landet. Det är tur att det finns internet och skype så man kan hålla kontakten med honom när han är borta. Nu är det bara två veckor kvar till julafton och jag har inte fått köpt en enda julklapp ännu. Det är väl dags att ta tag i det nu antar jag. Jag får väl börja i helgen och de dagar jag är ledig nästa vecka.

Jag saknar min Prins så mycket vi har ju inte setts sedan i söndags och det är lång tid när man tycker om någon. Jag måste bärga mej tills på söndag kväll då vi ses igen. Det är tur att telefoner finns annars hade jag nog blivit spritt språngande galen. Hm jag är nog lite galen iallafall men det är bara härligt att vara det. Vad händer annars? Jo jag jobbar 50 procent nu på mitt jobb och det fungerar ganska bra och det är skönt att vara på gång igen. Jag sover gott på nätterna äntligen och mina ragg sockor är ett obligatoriskt natt plagg för mej.

Ikväll är det Idol final på tv:n och jag jobbar det är lite synd men jag hinner hem till omröstningen iallafall, jag får väl titta på det på nätet efteråt eller reprisen. Hm ja jag är lite av ett Idol freak men det beror på att ett av mina stora intressen är musik. Och jag håller alla mina tummar och tår för att Jay skall vinna för hans röst har något speciellt. Helgen är här nu igen också och den lär bli ganska lugn den här veckan också förutom ett litet familjekalas på söndag eftermiddag hos min syster dotter. Nu hojtar sonen på mej så jag får sluta, kram på er.

Anki

En ljuvlig vinterdag...med tankar i ostördhet

Eftersom det var en helt ljuvlig vinterdag i dag så tog jag bilen och gav mej i väg till Fjäråsbräcka. Det var bara jag och min vän kameran som vandrade där uppe, det var så fridfullt. Jag fångade vintern på en hel del bilder för det var så vackert. Snötyngda träd fanns det gott om men på en del ställen hade väl solen kommit åt och tinat upp snön från grenarna. Det bästa med att vandra omkring ensam med kameran är att man rensar hjärnan och får chansen att tänka utan att bli störd. Samtidigt som man känner hur mycket energi man suger in.


 

Helgen som varit har också varit ljuvlig och så avslappnade, det är precis vad jag behöver nu i mitt liv. Vi har tittat på film bla "Bröderna Karlsson" den var jättebra och väldigt roande, man fick några goa skratt när man såg på den. Min Prins och jag har bara njutit av den lediga helgen och med på ett litet hörn så var sonen också med. Jag längtar redan efter nästa njutningsfulla helg.


 

Minsann fanns det inte ett hjärta ritat i snön på min promenad.....nja jag var ju självklart den skyldiga som ritade det i snön givetvis. Jag kände bara för det helt plötsligt när jag gick där i mina tankar. Och vad jag tänkte på är ju min alldeles egna hemlighet.....ja någon kanske vet.....


 

Den här bilden tycker jag mycket om den la jag som mitt skrivbords underlägg på min dator med en gång när jag kom hem. Gärdsgården och vägen går framåt liksom vad jag gör i mitt liv nu, det är slut med att halka bakåt igen även om det är halt på vägen i bland. Trädet som står där ensamt på heden tycker jag är vackert när det sträcker sina kala grenar emot molnen. Det visar vilken styrka det finns och det är den styrkan jag känner inom mej nu.

Anki


Till dej Prinsen!

Till min Prins tack för att du finns i mitt liv! Lyssna och njut!

Kram Anki


Slägga i huvudet och tutande i örat

Just nu sitter jag med en liten gubbe i huvudet som bankar och slår,  jag har huvudvärk och fryser men det beror på att jag är trött. Hade svårt att sova i natt pga att jag låg och funderade för mycket. Jag har varit på ett möte nu på morgonen som jag blivit kallad till och det var funderingar inför detta som jag hade sömnbrist i natt. Mötet gick bra och ganska var ganska snabbt avklarat så nu är det bara den lille gubben som skall ut ur mitt huvud eller iallafall lägga ned sin slägga.

Det är ju inte konstigt heller att man fryser för det är ju ruggigt kallt utomhus, bara känslan att man skall ge sej ut igen gör att jag fryser ännu mer. Men det är väl bara att klä på sej och springa ut till bilen för jag skall ju jobba ikväll! Just nu sitter jag i en sådan där tråkig samtals kö och får höra med jämna mellan rum att jag sakta flyttas fram i kön, hm sakta men säkert. Man kunde ju haft något roligare för sej än sitta och höra på tutande signaler i luren.

Anki

RSS 2.0